Ние обясняваме умората и главоболията със стреса и проблемите в работтаа,

...
Ние обясняваме умората и главоболията със стреса и проблемите в работтаа,
Коментари Харесай

График за отслабване: яжте каквото искате и пийте вода до час. Резултатът е минус 15% мазнини

Ние обясняваме умората и главоболията със напрежението и проблемите в работтаа, пием таблетки,хапваме какви ли не деликатеси, когато просто би трябвало да изпиете 1 чаша елементарна вода. Да, доста от тях са изненада, само че в множеството случаи повода е доста незначителна – липсата на вода , на която тялото реагира доста остро. Всеки втори човек пие единствено една трета от дневната си доза, което води до нарушение на химичните процеси в тялото.

 какъв брой вода би трябвало да пия

И в случай че един млад организъм към момента се оправя с дефицита, с възрастта, хората стартират да имат редица проблеми. Отговорете на елементарния въпрос: какъв брой постоянно страдате от главоболие и отмалялост, колко вода пиете , с изключение на чай и кафе? Ако болката естанала нормалното ви здравословно положение към този момент, е време да се замислите.

 какъв брой вода би трябвало да пия

През последните няколко години в публикациите за здравословния метод на живот се споменава смисъла на водата за здравето на цялото тяло. Това е най-полезният артикул на нашата планета и колкото повече пиете денем, толкоз по-здрави ставате. Буквално с всяка глътка всяка клетка е излекувана, подмладена, изпълнена с потребни детайли. Но специалистите са подготвени да спорят с това.

 какъв брой вода би трябвало да пия

„ Съществува увереност, подкрепена от публикации в списания, че нашата потребност от вода би трябвало да се посреща съгласно потребността на тялото “, споделя диетологът Голдбърг. – Моите сътрудници и аз в никакъв случай не бихме споделили, че хората би трябвало да пият вода единствено. Това е самостоятелен въпрос за всички. “

 какъв брой вода би трябвало да пия

Обемът на употребяваната вода може да варира според от човешкото тяло и неговите потребности, местожителството й и естеството на активността. Ако се придържате към известната доза от 1,5-2 литра вода на ден , тогава я пийте в точното време, с цел да получите най-голяма изгода.

Кога да пиете вода

08:00. Две чаши топла вода с лимон на празен корем. Доказано е, че това е най-хубавото начало на деня. Водата на празен стомах е метод да се реализира мечтаното равнище на хидратация, да се разсъни тялото, да се подготви за банкет на храна. Между другото, закуската може да бъде не по-рано от половин час откакто сте изпили вода.

 какъв брой вода би трябвало да пия

11:00 часа. Чаша вода на стайна температура. Да пиете вода по това време значи да намалите апетита и да ядете половината от нормалната порция по време на обяда. За тези, които считат, че вечерята е главното им ядене, това ще наподобява същинско осквернение. Но в случай че желаете освен да подобрите здравето си, само че и да отслабнете, направете го табиет.

 какъв брой вода би трябвало да пия

13:00 часа. Чаша топла вода 30 минути преди обяд и чаша за обяд. Има мит, че е нездравословно да пиете доста течности, до момента в който ядете. Ако пиете сладко пиво или газирани напитки , а даже и в огромни количества, то несъмнено ще ви навреди. Но чаша топла вода по време на обяда ще ви помогне да подобрите храносмилането си.

 какъв брой вода би трябвало да пия

16.00. Половин литър вода при стайна температура. Запълваме разликата сред обяд и вечеря по разнообразни способи: плодове, шоколадови блокчета, чипсове.

А имате потребност единствено от вода.  какъв брой вода би трябвало да пия

20:00 часа. Чаша топла вода. Това е последният стадий. Можете да добавите парче лимон и малко течен мед , което освен ще усъвършенства усета й, само че ще се възползва и тялото ви.

 какъв брой вода би трябвало да пия

Такава схема на пиене не единствено обезпечава здравето на тялото, само че също по този начин оказва помощ да се отървем от наднорменото тегло . Сега няма да са ви нужни диети, недояждане и други ограничавания. Пийте вода съгласно графика и отслабнете, а в замяна печелете здраве и хубост всеки ден. Споделяйте информация с другите и докажете, че главното е по кое време, а не какъв брой пиете. Успех!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР